top of page

CLÓSET (1ª Porta) és l’inici d’un projecte ambiciós.

 

El juny de 2014, es va presentar “Clóset”, per primera vegada, als desapareguts Miniteatres del carrer Robadors. Era, i és, una proposta a partir d’un text curt de l’actor Màrius Hernández, tenint un gran èxit d’assistència de públic. La presentació en societat d’aquesta peça va ser de la mà de tres excel·lents actors: Ferran Castells, Francesc Cuéllar, Miguelángel Flores i amb un embolcall estètic creat per la magnífica artista plàstica Rocío Luna.

Dos anys més tard, tenim la oportunitat de tornar-la a presentar en públic gràcies a Microteatre Barcelona. S’han produït uns petits canvis en el repartiment original, el rol de David, aquesta vegada, l’assumeix el jove talent Arnau Ramos i, en alguns passis, comptarem amb la presència del gran Roger Vidal. Estem contents i emocionats de tornar a obrir les portes d’aquest armari tan particular... Esperem que vulgueu veure el què hi ha dins i qui sap... potser s’obren més portes...SINOPSI

 

Una sorprenent e inesperada “bona notícia” provocarà un daltabaix dins de la família Gómez-Sureda... o Sureda-Gómez. 

 

 

  Clóset  és una comèdia  que parla de confessions i  de la descoberta dels nostres secrets als altres. L’acceptació, per part dels demés, d’allò que amaguem, del que som  i de com podem desmuntar l’hipotètic ordre que ens ve marcat pels costums i la societat. És una reflexió sobre la por a la diferència. 

CLÓSET de Màrius Hernández

INSPIRACIONS
FITXA
GALERIA
NOTICIES

CLÓSET (Primera Porta)

bottom of page